If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крушка за къса светлина която да свети бяло за Alfa 147
Крушка за къса светлина която да свети бяло за Alfa 147
Търся крушка H7 която да свети бяло и сравнително хубато ( ако някой знае и габарит може да предложи) моля ако някои е запознат или има опит по темата да сподели . Мерси предварително
Аз колега си взех едни който ги водят IceBlue, ама все още не съм ги сложил да видя какъв е ефекта може и да светят както уж пишеше, тези дни като ги сложa ще кажа, ама то все пак има по-компетентни колеги те ще кажат
ex AlfaRomeo 147 1.6TS 105кс
AlfaRomeo 159 2.4JTDm 200hp
Аз пък са зарибих по някакви Осрам 28 кинта парчето.Видях ги как светят на хлопела на един комшия.Е тва е викам ламбата!Поръча ми и на мен от интернет, ефекта беше ташак.Никакава разлика с китайчетата дето ми светеха вярно три години и дадох май 8-10 кинтаза двете крушки, само дето преждевременно ги запратих в храстите.Стигнах до заключението че не е от крушките ами от рефлектора, на опела са като аквариуми.Иначе фара си свети добре, ма ефекта на пътя не е като на опелския фар.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Търся крушка H7 която да свети бяло и сравнително хубато ( ако някой знае и габарит може да предложи) моля ако някои е запознат или има опит по темата да сподели . Мерси предварително
OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED
Philips 12972WHVSM White Vision
Bosch Plus 90
---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:53 ----------
Днес сложих осрам Найт брейкът куул блу ксенон люк Н7,като покарам вечер ще споделя впечатления,но не вярвам да е нещо уааауууу По нататака забивам ксенона и не се разправям.
Както си мислех въпросните крушки не светат по силно от обикновенни стандартни,ако знаех че са толкова измислени въобще нямаше да се занимавам.Нещо от сорта на 20 евро е комплекта.Намерил съм хубави ксенони по 19 евро бройката и скоро ги слагам,а тия може да ги ползвам за дълги.
Comment